Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for By icons AS, org . nr . 923 698 477 , og tilknyttede nettsider, applikasjonen VJ ShoppingGuide og tilknyttede tjenester og publikasjoner. Brukerens tillit er viktig for oss, og By icons AS tar personvern på alvor. Vi er opptatt av og verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet . All behandling av personopplysninger i by icons skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder GDPR og personvernopplysningsloven.

Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Våre tjenester og fokusområder

By icons AS er et bindeledd mellom produsent, detaljist og forbruker med fokus på digitale og fysiske salgskanaler i damesegmentet; klær, sko og accessories. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, som interaktiv markedsføring og produktveiledning basert på brukerprofil i applikasjonen VJ ShoppingGuide.

Vi holder også kurs og yter rådgivning for våre kunder, gir veiledning i bruk av applikasjonen VJ ShoppingGuide ute i fysiske butikker og leverer innhold til fagblad og sosiale medier.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes.

By icons, ved administrerende direktør Vibeke Johnsen, er behandlingsansvarlig for alle behandlinger av personopplysninger hos oss. Oppfølgingen av dette ansvaret er delegert til flere i bedriften. Delegeringen omfatter kun oppgaver og ikke ansvaret.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlogivning.

Slik samles og behandles personopplysninger

by icons behandler personopplysninger med følgende hovedformål:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene.
  • For å ha en bekreftelse på registrering av brukerprofil og kjøp.
  • For å kunne utarbeide produktprofiler for brukerne våre.
  • For at brukerne skal kunne se produktannonser som samsvarer med deres produktprofil.
  • For at brukerne skal kunne se på vår informasjon om produktveiledning.
  • For at våre annonsører skal kunne nå sine målgrupper i vår applikasjon som en del av  finansieringsmodellen vår.
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes

Dette bruker vi informasjonen til

Informasjonen du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

Tredjeparter (som Google Analytics) vil kun hente IP-adresse og data basert på dine surfemønstre.

By icons AS er pliktig til å påse at tredjeparter behandler data i tråd med norsk regelverk.

Nettstatistikk og anonym data

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted , ser vi på brukermønsteret til de som besøker oss.

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics på våre
nettsider.

Dette verktøyet bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukerens IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelse på nett. En informasjonskapsel (cookie) er et stykke data i form av tekst eller tall som lagres lokalt på din datamaskin når du besøker nettstedet.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er:

  • hvor mange som besøker ulike sider
  • hvor lenge besøket varer
  • hvilke nettlesere som benyttes

Dette er informasjon som blir benyttet til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjonen om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Derfor bruker byicons.com et script (kode) som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen før informasjonen lagres av Google.

Dermed kan ikke den lagrede IPadressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Ved å besøke våre domener samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler.

Dersom du ønsker å deaktivere bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre dette i innstillingene på din nettleser.

Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre en dårligere brukeropplevelse.

Les mer om informasjonskapsler her.

I applikasjonen vår bruker vi verktøy for å spore atferd og navigering i appen, for å kunne forbedre brukeropplevelsen.

Disse opplysningene brukes kun til forbedringsformål, og er ikke sporbare til den
enkelte bruker.

Anonym data

Vi registrerer anonyn informasjon om hvilke tjenester du bruker i applikasjonen VJ ShoppingGuide og hvordan du bruker dem . I denne innsamlingen bruker vi anonyme identifikatorer i form av tabeller, så informasjonen er ikke knyttet til personlig identitet.

Brukerprofiler

Vi benytter brukerprofilene i applikasjonen for at annonsører ønsker å nå èn eller flere brukere på det norske marked. Brukerprofiler i applikasjonen segmenteres i kategoriene farge, figur og stilpersonlighet og presentert i tabeller. De kan ikke spores tilbake til deg som person eller bruker i appen.

Som eksempel kan vi også samle inn informasjon om hvilke redaksjonelle og kommersielle tjenester og annonser du besøker.

Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

  • Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon
  • Informasjon om posisjon
  • Aktivitet og adferd

Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon

Vi registrerer informasjon om din enhet og operativsystem. Videre registrerer vi hvilken internetttilkobling (nettverk) du benytter.

Informasjon om posisjon

Vi forbeholder oss retten til å spørre om å logge posisjonsdata. Dette krever eget samtykke fra bruker per domene. IP-adresser logges.

Aktivitet og adferd

Vi registrerer aktivitets- og adferdsdata for å verdiøke eksisterende og utvikle nye produkter og tjenester for deg som bruker og for våre annonsører. Opplysningene som lagres kan være produktprofiler, bruksmønster, demografiske data, hvilke tjenester du har benyttet og andre opplysninger om brukeratferd.

Dersom du har gitt ditt samtykke, vil opplysningene dessuten kunne danne grunnlag for å sende deg informasjon, nyheter og tilbud via applikasjonen.

Personopplysninger

  • Registrering av brukerkonto. Ved registrering av brukerkonto lagrer vi e-postadresser,postnummer og fødseldato / år
  • Registrering av produktprofil i brukerkonto. Når du bygger din produktprofil i kategoriene farger, figur og stilpersonlighet, benyttes en tabell for å regne ut din produktprofil. Vi har kun tilgang til produktikoner som ikke er knyttet til de opplysninger du har oppgitt.

Vi kan også lagre valgfrie opplysninger du har gitt til oss. Som eksempel når du du laster opp produktbilder i applikasjonen, rangerer og lager merknader og i hvilke kategorier du lagrer bildene.

Bruk av tjenester i applikasjonen VJ ShoppingGuide

Registrering av produktprofil i kategoriene farge, figur og stilpersonlighet i applikasjonen gir tilgang til tjenester som samsvarer med din produktprofil.

Ved bruk av disse tjenestene lagrer vi informasjon om hvilke tjenester du benytter.

Les brukeravtalen for VJ ShoppingGuide i applikasjonens kundesenter i service meny

Kundestøtte

  • For å kunne bistå våre kunder og brukere i situasjoner der det er nødvendig, tilbyr vi ulike former for kundeservice. For å kunne tilby denne tjenesten vil vi behandle din persondata med formålet om å identifisere deg, og feilsøke i din konto.
  • Innsending av henvendelser via kontaktskjema på byicons.no resulterer i en e-post til kundeservice. Kundeservice svarer på disse eller sørger for å videresende de til rette vedkommende. Det skal være tydelig merket i hvert skjema hva informasjonen benyttes til, og vi vil ikke benytte persondata til videre markedsføring så fremt det ikke er gitt mulighet og innhentet samtykke til dette. E-postadressen din vil ikke bli brukt til andre ting.
  • Alle revisjonslogger som beholdes med det formål å tilby deg kundestøttetjenester, vil slettes når formålet er nådd.

Det juridiske grunnlaget for behandling av dine personlige data til kundestøtte, er lovmessig interesse, våre forpliktelser og din godkjennelse av eventuelle brukervilkår.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har, for eksempel pålegger bokføringsloven oss å oppbevare detaljert kjøpshistorikk i fem år.

Videre vil vi slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Får andre tilgang til dine personopplysninger?

Informasjonen du oppgir blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker bedre tjenester og mer relevant informasjon.

Vi vil kun dele dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å ivareta den daglige driften.

Videre vil vi dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Bruk av databehandlere

Noen ganger må by icons bruke eksterne selskaper og konsulenter til å utføre tjenester på våre vegne.

Disse blir da databehandlere for by icons. Det hjelper oss med å kunne tilby våre tjenester til deg.

Det kan for eksempel hende at vi engasjerer databehandlere til:

  •  å håndtere annonsering, kommunikasjon, infrastruktur og IT-tjenester;
  •  å personalisere og optimalisere tjenesten;
  •  behandle kredittkort-transaksjoner eller andre betalingsmetoder;
  • tilby kundeservice;
  •  analysere og behandle data (inkludert data om brukerens interaksjon med tjenesten);
  • å behandle og administrere forbrukerundersøkelser.

Når vi bruker en databehandler sikrer vi at alle opplysninger og data som vi er ansvarlig for behandles slik vi vil via databehandleravtaler og gjennomføring av risikovurderinger av de tjenester som leveres til oss

• Optional: tests of proven value in the evaluation ofThe first step in the management of the patient with ED viagra pills.

. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Informasjonsikkerhet

Tilgangen til dine personopplysninger er begrenset til ansatte som har tjenestelig behov for slik tilgang.

Vi tar informasjonsikkerhet på alvor og har etablert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysningers integritet og tilgjengelighet. Vi vil gi opplæring til ansatte og tredjeparter der det er relevant, for å fremme bevissthet om våre retningslinjer og rutiner for personvern.

Kontakt

Har du flere spørsmål om hvordan by icons AS håndterer dine personopplysninger eller generelt om hvordan vi håndterer personvern og innsyn kan du kontakte oss på

E-post: gdpr.personvern@byicons.no

Direkte: Administrative Assistant, Karoline Johansen, telefon 90 98 80 38

Registrert profildata, innsyn og retting

Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, e-post etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt analyse og til statistiske formål.

Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database.

Du har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensing av behandlingen som gjelder deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.

Du har også rett til ikke å være gjenstand for en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling som rettsvirkning for, eller på tilsvarende måte i betydelig grad påvirker deg.

Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser.

Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine.

Du kan hevde dine rettigheter ved å kontakte oss på e-post: gdpr.personvern@byicons.no

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet; post@datatilsynet.no