Vilkår & Betingelser

Takk for at du bruker applikasjonen VJ ShoppingGuide. Vennligst les vilkår og betingelser i dette dokumentet nøye da bruk av programmer og tjenester innebærer at du godtar vilkårene som angis her

Avtale om vilkår og betingelser for bruk av applikasjonen VJ ShoppingGuide levert av by icons A/S

By icons A/S selger tjenester via applikasjonen VJ ShoppingGuide til private brukere og bedrifter hvor fokus er produktveiledning og markedsføring av er klær, sko og tilbehør i damesegmentet. Brukeren ønsker tilgang til VJ ShoppingGuide for å benytte tjenester i applikasjonen, derfor har partene inngått avtale med de vilkår og betingelser som er beskrevet i dette dokument. Avtalen inkluderer blant annet tilgang og bruk av programmer og tjenester, innsamling av personopplysninger og brukerdata, og bruk av vederlagsfrie tjenester. VJ ShoppingGuide er en ren produktformidler og regne. Alle aktiviteter tilknyttet applikasjonen tilfaller Brukeren.

Gjennon hele dokumentet refereres begrepene “vi”, “oss”,”våre”, “programmet(r)”, “applikasjon(en)”, “VJ ShoppingGuide”, “by icons”,”by icons®” “by icons-nettverket” til BY ICONS A/S.

Ved å registrere brukerprofil og / eller bruke applikasjonen VJ ShoppingGuide, bekrefter Brukeren at Brukeren har lest, forstått og akseptert vilkår og betingelser for bruk av programmer og tjenester. Dersom Brukeren ikke ønsker å akseptere vilkår og betingelser må Brukeren ikke bruke applikasjonen VJ ShoppingGuide. Hvis ikke Brukeren er enig i alle vilkår og betingelser, må Brukeren ikke bruke applikasjonen VJ ShoppingGuide. Hvis Brukeren registrerer brukerkonto i applikasjonen, godtar Brukeren fullt ut vilkår og betingelser for bruk av applikasjonen VJ ShoppingGuide. Med “applikasjon” menes dataprogram for installering på smarttelefon, nettbrett og andre mobile enheter.

Avtalen gjelder fra Brukeren registrerer brukerkonto i VJ ShoppingGuide, og varer så lenge Brukeren har applikasjonen installert, eller fornyes med andre vilkår og betingelser i dette dokumentet.

Samtykke om innsamling av personopplysninger og brukerdata
by icons A/S verdsetter Brukerens privatliv. For å forstå hvordan folk generelt bruker VJ ShoppingGuide og for å kunne forbedre tjenester og opplevelsen av det, samler vi inn data om Brukerens bruk av denne applikasjonen (både direkte og gjennom våre samarbeidspartnere). Dette dokumentet vil hjelpe Brukeren å forstå hvilken data som blir samlet inn og gi Brukeren kontroll over hvordan den blir samlet og brukt. VJ ShoppingGuide samler inn noen personlige data fra sine brukere.

Personlige opplysninger og brukerdata samlet for følgende formål og ved hjelp av følgende tjenester:

Registrering av brukerkonto og tilgang til VJ ShoppingGuide (denne applikasjonen)
Denne tjenesten gjør det mulig for Brukeren å registrere personlig brukerprofil for tilgang til applikasjonen VJ ShoppingGuide. For beskyttelse av personlig passord anbefaler vi av sikkerhetsmessige årsaker at Brukeren benytter navn, ord eller tall som ikke kan identifisere Brukeren.

“denne teknologien tillater dette programmet å koble til Brukerens brukerkonto på VJ ShoppingGuide, levert av BY ICONS A/S.

Tillatelse: personopplysning for registrering av brukerprofil.

Samtykke til å motta kundeinformasjon
Brukeren vil kunne motta brukertips, oppdateringsnyheter, samt informasjon om relevante produkter og tjenester i VJ ShoppingGuide som er av samme slag som avtalen bygger på, som varslinger fra applikasjonen eller til den e-postadresse som Brukeren har oppgitt i anledning registrering av brukerkonto i applikasjonen.

Brukeren kan til enhver tid også registrere sin produktprofil for å motta varsel om produkter og brukertips som samsvarer med den produktprofil som Brukeren ønsker registrert i brukerkonto, samt motta informasjon og invitasjoner som samsvarer med tjenester i applikasjonen VJ ShoppingGuide.

Tillatelse: innsamling av brukerdata.
Samhandling med tredjepartstjenester.

Bygging av produktprofil
Denne tjenesten hjelper Brukeren å bygge produktprofil basert på produktkoder i systemet by icons® i kategoriene farge, figur og stilpersonlighet hvor formål er bruk av tjenester i VJ ShoppingGuide . Når Brukeren bygger produktprofil i kategoriene farger og/eller figur og/eller stilpersonlighet, benyttes en tabell for utregning av produktkoder i form av ikoner basert på Brukerens opplysninger.
“denne teknologien brukes til å gjøre det mulig for programmet å motta tilstrekkelig informasjon fra Brukeren som på oppfordring fra Brukeren utregner produktkode i form av ikon i systemet by icons® basert på opplysninger gitt av Brukeren. Informasjonen slettes når formål er nådd og registrering av Brukerens produktprofil i VJ ShoppingGuide. Behandlingsansvarlig har kun tilgang til produktikoner som ikke er knyttet til de opplysninger Brukeren har oppgitt. Informasjonen blir behandlet automatisk, hvor Behandlingsansvarlig ikke kan bruke informasjonen til å identifisere Brukeren.

Tillatelse: innsamling av opplysninger hvor formål er utregning av produktprofil med registrering av produktkoder/ikoner i applikasjonen VJ ShoppingGuide.

VJ ShoppingGuide samler inn brukerdata fra sine brukere. Brukerdata samlet for følgende formål og ved hjelp av følgende tjenester:

Seksjonen In Store
Denne seksjonen samler inn informasjon som enten brukes i samlet form for å hjelpe oss med og forstå hvordan tjenestene i denne seksjonen blir brukt eller hvor effektiv tjenester er, eller for å hjelpe oss med å tilpasse tjenester eller annonsører eller markedsføring i VJ ShoppingGuide for Brukeren.

“denne teknologien brukes til å gjøre tjenester i seksjonen mer relevant for Brukeren. Den hjelper Brukeren med tilgang til tjenester som er basert på Brukerens produktprofil.

Tillatelse: innsamling av brukerdata.

Tjenesten My Sketchbook
Denne tjenesten samler inn informasjon som enten brukes i samlet form for å hjelpe oss med og forstå hvordan tjenesten blir brukt eller hvor effektiv vår produktveiledning er, eller for å hjelpe oss med å tilpasse tjenester eller annonsører eller produktannonser i VJ ShoppingGuide for Brukeren.

“denne teknologien brukes for å hjelpe Brukeren til å tilpasse tjenesten for produktveiledning basert på Brukerens produktkoder i kategoriene farge, figur og stilpersonlighet. Råd og veiledning illustreres med skisser, bilder og tekst for valg og kombinasjon av klær, sko og tilbehør.

Tillatelse: innsamling av brukerdata.

Personal Shopper
Denne tjenesten samler inn informasjon som enten brukes i samlet form for å hjelpe oss med og forstå hvordan markedsføring basert på produktprofiler i applikasjonen kan gjøres, blir brukt eller hvor effektiv vår markedsføring er, eller for å hjelpe oss med å tilpasse tjenester eller annonsører eller produktannonser i VJ ShoppingGuide for Brukeren.

“denne teknologien brukes til å hjelpe Brukeren med å tilpasse varekataloger som er basert på Brukerens produktprofil, dybdevisning i produktannonser, lagre produktannonser i applikasjonen, publisere produktannonser på eksterne sosiale nettverk og plattformer, bruke lenker til eksterne nettsteder og søke lokasjoner til annonsørens fysiske utsalgsteder basert på Brukerens posisjon.

Tillatelse: innsamling av brukerdata og loggføring av posisjonsdata.
Lenker til eksterne nettsteder. Samhandling med tredjepartstjenester, eksterne sosiale nettverk og plattformer.

Min Garderobe
Denne tjenesten samler inn informasjon som enten brukes i samlet form for å hjelpe oss med og forstå hvor målrettet vår markedsføring er, blir brukt eller hvor effektiv vår markedsføring er, eller for å hjelpe oss med å tilpasse tjenester eller annonsører og produkttyper i VJ ShoppingGuide for Brukeren, opplasting og lagring av filer på kommando av Bruker, kommentarer, bedømming og deling av Brukerens lagrede filer i applikasjonen på eksterne sosiale nettverk og plattformer.

“denne teknologien gjør applikasjonen i stand til å motta og lagre bildefiler Brukeren laster opp i applikasjonen, skrive notater og gi egne bedømminger, lagre produktannonser via tjenester i applikasjonen, velge lagring i ønsket kategori og deling av eget bildegalleri på eksterne sosiale nettverk.

Tillatelse: innsamling av brukerdata.
Samhandling med tredjepartstjenester

Aktivitetskalender
Denne tjenesten samler inn informasjon som enten brukes i samlet form for å hjelpe oss med og forstå hvordan tjenesten blir brukt eller for å hjelpe oss med å tilpasse tjenesten for Brukeren.

“denne teknologien gjør det mulig for Brukeren å velge dato og konfigurere hendelser for lagring og forhåndsvisning i applikasjonen.

Tillatelse: innsamling av brukerdata.
Samhandling med tredjepartstjenester

Sider i Service meny
Disse tjenestene samler inn informasjon som enten brukes i samlet form for å hjelpe oss med og forstå hvordan sidene i service menyen blir brukt eller hvor nyttig informasjonen er, eller for å hjelpe oss med å tilpasse sider og innhold for Brukere i applikasjonen.

“denne teknologien hjelper Brukeren til å få aktuell informasjon, lese tekstbaserte nyhetsinnlegg og innlegg med informasjon som kan hjelpe Brukeren om hvordan nyttegjøre applikasjonen.

Tillatelse: innsamling av brukerdata.

Behandlingsansvarlig og eier

Typer data samlet inn
Blant de typer personopplysninger som denne applikasjonen samler, for seg selv eller gjennom tredjeparter, er: Informasjonskapsler og bruk. Andre personopplysninger som samles inn, kan beskrives i andre deler av dette dokumentet eller ved dedikert forklaringstekst kontekstuelt med datainnsamlingen. Personopplysningene leveres fritt av Brukeren, eller samles automatisk når Brukeren bruker programmer og tjenester i VJ ShoppingGuide. Ethvert bruk av cookies – eller andre sporingsverktøy – ved denne applikasjonen eller av eierne av tredjepartstjenester som brukes i denne applikasjonen, med mindre annet er angitt, tjener til å identifisere Brukere og huske deres preferanser, med det ene formål å yte den tjenesten som kreves av Brukeren. Unnlatelse av å levere bestemte personopplysninger kan gjøre det umulig for applikasjonen å levere sine tjenester. Brukeren påtar seg ansvaret for personopplysningene til tredjeparter publisert eller delt gjennom denne applikasjonen og erklærer å ha rett til å kommunisere eller kringkaste dem, og dermed lette Behandlingsansvarlig for alt ansvar.

Modus og sted for behandling av dataene

Personværnerklæring
by icons A/S er opptatt av å tilby nyttige tjenester for alle som bruker applikasjonen VJ ShoppingGuide. Behandlingen av Brukerens personopplysninger er en viktig del av det vi tilbyr av programmer, tjenester og type produktannonser. Vi setter pris på den tilliten Brukeren viser oss og anser Brukerens personvern som en essensiell del av de tjenester vi tilbyr. Vi arbeider for å ivareta Brukerens personvern når Brukeren benytter seg av våre tjenester, og behandler alle personopplysninger etter personvernregelverket, herunder GDPR og personvernopplysningsloven. Denne personvernerklæring gjelder alle registrerte Brukere i applikasjonen VJ ShoppingGuide. by icons A/S er Behandlingsansvarlig av de personopplysningene Brukeren gir til oss, og er derfor ansvarlig for personopplysningene ifølge den norske personvernopplysningsloven.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

Behandlingsted: Norge

Metoder for behandling
Behandlingsansvarlig behandler dataene til Brukeren på en forsvarlig måte og skal treffe hensiktsmessige sikkerhetsforanstaltninger for å forhindre uautorisert tilgang, avsløring, modifikasjon eller uautorisert ødeleggelse av dataene. Databehandlingen utføres ved hjelp av datamaskiner og / eller IT-aktiverte verktøy, i følge organisasjonsprosedyrer og moduser som er strengt knyttet til oppgitte formål. I tillegg til Behandlingsansvarlig kan dataene i enkelte tilfeller være tilgjengelige for bestemte typer personer som er ansvarlige for driften av applikasjonen (administrasjon, kundestøtte, markedsføring) eller eksterne parter (for eksempel tredje parti tekniske tjenesteleverandører, vertsleverandører, IT-selskaper, kommunikasjonsbyråer) utnevnt, hvis nødvendig, som databehandlere av eieren. Den oppdaterte listen over disse partene kan til enhver tid bli bedt om fra Brukeren.

Sted
Dataene behandles ved Behandlingsansvarliges driftskontor og på andre steder hvor partene som er involvert i behandlingen er lokalisert. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt By icons A/S på e-post gdpr.personvern@byicons.no

Retensjonstid
Dataene holdes i den tid det er nødvendig for å yte tjenesten som Brukeren har bedt om, eller angitt med det formål som er angitt i dette dokumentet, og Brukeren kan alltid be om at by icons suspenderer eller fjerner dataene.

Bruken av de innsamlede dataene
Dataene om Brukeren samles inn for å tillate applikasjonen å tilby sine tjenester, samt for følgende formål: Tilgang til tredjepartstjenester, opprettelse av brukerkonto, utregning av produktkoder,interaksjon med eksterne nettsteder, sosiale nettverk og plattformer. Personopplysningene som brukes for hver hensikt er skissert i de spesifikke delene i dette dokumentet.

Vi vil ikke selge eller utveksle Brukerens personopplysninger med tredjepart dersom Brukeren ikke har gitt tillatelse til dette.

Vi vil ikke dele Brukerens personopplysninger med tredjepart i markedsøyemed, dersom vi ikke har fått Brukerens tillatelse.

VJ ShoppingGuide-tillatelser spurt av dette programmet
Denne applikasjonen kan stille noen VJ ShoppingGuide-tillatelser slik at den kan utføre handlinger med brukerens brukerprofil og for å hente informasjon, inkludert personopplysninger, fra den.

Tillatelsene er følgende:

Grunnleggende informasjon
Som standard inneholder dette visse data fra Brukeren som brukernavn, e-postadresse, postnummer, poststed og fødselsdato og -år.

Tilgang til tredjepartstjenester
Disse tjenestene tillater dette programmet å få tilgang til data fra Brukeren på en tredjepartstjeneste og utføre handlinger med den. Disse tjenestene aktiveres ikke automatisk, men krever eksplisitt autorisasjon fra Brukeren.

Samhandling med eksterne nettsider, sosiale nettverk og plattformer
Disse tjenestene tillater samhandling med sosiale nettverk eller andre eksterne plattformer direkte fra applikasjonen. Samspillet og informasjonen som er oppnådd av dette programmet, er alltid underlagt Brukerens personverninnstillinger for hvert sosialt nettverk.

Personopplysninger samlet: Informasjonskapsler og bruk.
Behandlingssted: NORGE – Personvernerklæring i tillegg i dette dokument / applikasjonens kundesenter / https://www.byicons.no

Ytterligere informasjon om Datainnsamling og behandling

Lovlig handling
Brukerens personopplysninger kan brukes til juridiske formål av BY ICONS A/S, i retten eller i stadiene som fører til mulige rettslige skritt som oppstår som følge av feilaktig bruk av denne avtale eller relaterte tjenester. Brukeren er klar over at By icons kan bli pålagt å avsløre personlige data etter anmodning fra offentlige myndigheter.

Tilleggsinformasjon om brukerens personopplysninger
I tillegg til informasjonen i dette dokumentet kan denne applikasjonen gi Brukeren tilleggsinformasjon og kontekstuell informasjon om bestemte tjenester eller innsamling og behandling av personopplysninger på forespørsel.

Systemlogger og vedlikehold
For drift og vedlikehold kan denne applikasjonen og eventuelle tredjepartstjenester samle inn filer som registrerer samhandling med dette programmet (systemlogger), eller bruk til dette formål andre personlige data (for eksempel IP-adresse).

Innsamling av anonymisert data
BY ICONS A/S kan samle inn opplysninger i anonymisert form. Dette omfatter eksempelvis besøkstatistikk og produktkoder samt andre opplysninger som ikke kan knyttes til Brukerens person. By icons kan fritt utnytte slike ikke-personlige opplysninger.

Brukerens rettigheter
Brukere har til enhver tid rett til å vite om deres personopplysninger er lagret og kan konsultere Behandlingsansvarlig for å lære om innholdet og opprinnelsen, for å verifisere nøyaktigheten eller å be om at de suppleres, kanselleres, oppdateres eller korrigeres, eller for transformasjon i anonym format eller for å blokkere data som holdes i strid med loven, samt å motsette seg behandlingen av alle legitime grunner. Forespørsler skal sendes til by icons A/S ved kontaktinformasjonen som er angitt i personvernerklæringen i dette dokument.

Definisjoner og juridiske referanser

Brukerdata (data)
Informasjon samlet inn automatisk fra denne applikasjonen (eller tredjepartstjenester som er ansatt i denne applikasjonen), som kan inkludere: IP-adressene eller domenenavnene til datamaskinene som brukes av Brukerne som bruker denne applikasjonen, URI-adressene (Uniform Resource Identifier), tiden av forespørselen, metoden som brukes til å sende forespørselen til serveren, størrelsen på filen mottatt som svar, den numeriske koden som angir statusen til serverens svar (vellykket resultat, feil, etc.), opprinnelsesland, funksjoner av nettleseren og operativsystemet som Brukeren bruker, de forskjellige tidsdetaljer per besøk (f.eks. tiden som brukes på hver side i applikasjonen) og detaljene om banen fulgt i applikasjonen med spesiell henvisning til sekvensen av sider besøkt og andre parametere om enhetens operativsystem og / eller Brukerens IT-miljø.

Bruker (data)
Den enkelte som bruker denne applikasjonen, må falle sammen med eller være autorisert av data-emnet, til hvem personopplysningene refererer.

Behandlingsansvarlig
Den naturlige person, juridiske person, offentlig myndighet, organ eller enhver annen enhet som alene eller sammen med andre bestemmer hensikten og måten personopplysningene behandles på.

Databehandler
En naturlig eller juridisk person, offentlig myndighet, organ eller enhver annen enhet som behandler personopplysninger på vegne av behandlingsansvarlig.

Personopplysninger
Personopplysninger betyr informasjon som gjelder en identifisert eller identifiserbar fysisk person; en identifiserbar person er en person som direkte eller indirekte kan identifiseres, særlig ut fra identifikasjonsnummer eller én eller flere faktorer som er spesifikke for personens fysiske, fysiologiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet.

Behandling
Betyr enhver operasjon eller ethvert sett av operasjoner som blir utført, elektronisk eller ikke, med personopplysninger, så som innsamling, registrering, spredning eller annen tilgjengeliggjøring, oppstilling eller kombinering, sperring, sletting eller tilintetgjørelse.

Sensitive personopplysninger
Betyr personopplysninger som avslører rasemessig opprinnelse, politiske oppfatninger eller religiøs eller annen tro, medlemskap i fagforeninger og behandling av opplysninger som gjelder helse og seksualliv.

Varsel om endringer
BY ICONS A/S forbeholder seg retten til fra tid til annen å foreta mindre endringer i tjenester og/eller innhold, omfang og leveransemåte. Vesentlige endringer for bruk av tjenester og/eller innhold, omfang og leveransemåte er bindende for Bruker ved Brukerens aksept av endringen(e), med mindre endringene helt eller delvis knytter seg til a) endringer i de rettslige rammebetingelser for tilgang og bruk av tjenester, b) endringene helt eller delvis knytter seg til endringer i eller opphør av tredjeparts programvare eller tjenester som Brukeren har inngått separat avtale med, eller c) endringer som knytter seg til vederlagsfrie tjenester. Vesentlige endringer i innhold og/eller omfang av tjenester kan innebære at tjenester og/eller funksjoner opphører. Ved unntak av endringer knyttet til vederlagsfrie tjenester, vil by icons varsle Brukeren om endringer som nevnt ovenfor

The first step in the management of the patient with ED is generic viagra online • ED and cardiovascular disease share many of the same.

. Varsel anses som gitt da varsel er sendt Bruker til den e-postadresse Brukeren har registrert i applikasjonen.

Endringer i personvernreglene
BY ICONS A/S forbeholder seg retten til å foreta endringer i denne personvernreglene når som helst ved å varsle Brukeren. Det anbefales sterkt at Brukeren sjekker denne siden ofte, med henvisning til datoen for den siste endringen som er oppført nederst. Hvis en Brukeren ikke sier seg enig på noen av endringene i retningslinjene, må Brukeren slutte å bruke applikasjonen og kan be om at behandlingsansvarlig sletter personopplysningene.

Overføring
All ikke-personlig kommunikasjon eller materiale Brukeren overfører til applikasjonen eller via applikasjonen til by icons a/s ved elektronisk mail, eller på annen måte, inkludert data, spørsmål, kommentarer, forslag eller lignende er og vil bli behandlet som ikke konfidensiell og ikke personlig. Alt Brukeren overfører eller sender til by icons blir BY ICONS A/S eiendom og kan brukes til ethvert formål, inkludert men ikke begrenset til, reproduksjon, avsløring, overføring, publisering, kringkasting og oppslag.

Videre kan BY ICONS A/S fritt bruke (inkludert men ikke begrenset til utvikling, produksjon, reklame og markedsføring) ideer, artwork, oppfinnelser, utvikling, forslag, eller konsepter fra kommunikasjon Brukeren sender til BY ICONS A/S som angitt ovenfor. Enhver slik bruk er uten kompensasjon til parten som sender informasjonen. Ved å sende informasjon garanterer Brukeren at det er Brukeren som eier materialet / innholdet, at det ikke er ærekrenkelse og at by icons bruk ikke bryter tredjeparts rettigheter. BY ICONS A/S er ikke forpliktet til å bruke informasjonen som er gitt.

Intellektuelle eiendomsretter
Alle rettigheter er reservert. All opphavsrett og andre immaterielle rettigheter i all tekst, bilder, skisser og annet materiale i denne applikasjonen tilhører BY ICONS A/S eller er brukt med tillatelse av den aktuelle eieren.

Varemerker, logoer og figurer for tjenester som vises i VJ ShoppingGuide tilhører BY ICONS A/S. Ingenting i denne applikasjonen bør tolkes som en lisens eller rett til å bruke varemerker, logoer, skisser og figurer som vises i applikasjonen. Brukerens bruk / misbruk av varemerker, logoer, skisser og figurer på VJ ShoppingGuide, eller på noe annet innhold i denne applikasjonen, unntatt som fastsatt i denne avtalen, er strengt forbudt. Brukeren er også oppmerksom på at BY ICONS A/S vil håndheve sine immaterielle rettigheter til det fulle omfanget av loven herunder straffeforfølgelse for alvorlig lovbrudd.

Brukeren har lov til å bruke programmer og tjenester i VJ ShoppingGuide, distribuere produktannonser til individer på eksterne nettverk og plattformer, der hvor programmet tillater til slike formål. Dette kan kun gjøres dersom Brukeren ikke endrer copyright eller andre eiendomsrettigheter. Ingen gjengivelse av noen del av VJ ShoppingGuide kan selges eller distribueres for kommersielle formål, og skal heller ikke endres eller innarbeides i andre arbeider, publiseringer eller applikasjoner og/eller nettsteder.

Bruksrettigheter i henhold til avtalen kan ikke ved salg, leie, leasing eller på annen måte overføres til tredjepart. Brukeren har ingen rett til kopiering eller noen form for gjengivelse av applikasjonen, tjeneste(r), logo, dokumenter eller annet mottatt materiale for egen vinning. Brukernavn er fastsatt ved registrering av brukerkonto og kan ikke endres. Passord kan endres av Brukeren i brukerkonto. BY ICONS A/S stiller seg retten til å avbryte Brukerens tilgang til applikasjonen med umiddelbar virkning dersom bruk skjer på en slik måte som er i strid med gjeldende rett i henhold til dette dokumentet. BY ICONS A/S forbeholder seg retten til å forfølge ethvert mislighold gjennom strafferettslig og/eller sivilrettslige reaksjoner. BY ICONS A/S vil kreve erstattet de utgifter og tap by icons blir påført som følge av mislighold fra Brukerens side, herunder men ikke begrenset til rimelige utgifter til advokatbistand i anledning rettslige skritt for å forfølge eller avhjelpe mislighold. Brukerens sanksjoner ved by icons mislighold knyttet til tjenesten(e) er henholdsvis regulert i avtalen. Tvister skal søkes løst i minnelighet. Dersom løsning ikke oppnås, kan hver av partene bringe tvisten inn for de ordinære domstoler i Norge hvor norsk lov legges til grunn.

Lenker til eksterne nettsteder
Lenker i applikasjonen og nettsider tilknyttet VJ ShoppingGuide kan ta Brukeren uten for by icons-nettverket. BY ICONS A/S tar ikke ansvar for innholdet, nøyaktigheten eller funksjon til disse andre nettstedene. Lenkene er i god tro og BY ICONS A/S kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle senere endring i andre nettsteder som det gis lenke til. Inkludering av lenker til andre nettsteder, sosiale nettverk og plattformer innebærer ikke godkjenning av BY ICONS A/S. Vi anbefaler at Brukeren gjør seg kjent med og leser nøye gjennom juridiske merknader om personvern for alle andre nettsteder, sosiale nettverk og plattformer Brukeren besøker.

Tilsikringer og garantier
Denne applikasjonen er levert til Brukeren “som er” og “som tilgjengelig” basis, følgelig gir ikke BY ICONS A/S noen garantier av noe slag, verken uttrykte, implisitte, lovfestede eller på annen måte (inkludert underforståtte garantier og egenhet til et bestemt formål). Inkludert garantier eller representasjoner om at materialet i applikasjonen VJ ShoppingGuide vil være komplett, nøyaktig, pålitelig, aktuell, ikke-krenkende til tredjeparter, at tilgang til programmet og / eller tjenesten er uavbrutt eller uten feil; at denne applikasjonen vil være sikker, at noen råd eller uttalelse innhentet fra By icons gjennom VJ ShoppingGuide er nøyaktig eller til å stole på og eventuelle fremstillinger eller garantier til dette er uttrykkelig fraskrevet.

Vi forbeholder oss retten til å begrense eller avslutte Brukerens tilgang til VJ ShoppingGuide eller tjenester i denne applikasjonen eller noen funksjoner eller deler derav når som helst.

Ansvar
BY ICONS A/S står fritt til å benytte underleverandører og tredjeparter i forbindelse med levering av tjenester i applikasjonen. I den grad leveransen omfatter komponenter som er levert av eller lisensiert av tredjeparter, vil Brukeren ved bruk av applikasjonen anses å ha akseptert eventuelle særvilkår for slike komponenter. I den grad det er påkrevd av slik tredjepart, er Brukeren videre forpliktet til å inngå eventuelle tilleggsavtaler som er nødvendig for at Brukeren skal kunne benytte leveransen. BY ICONS A/S har rett til å overdra eller på annen måte overføre sine rettigheter og / eller plikter helt eller delvis til tredjepart.

BY ICONS A/S er ikke ansvarlig for innhenting av bruk eller personopplysninger i applikasjoner eller tjenester fra tredjepart, og anbefaler at Brukeren går nøye igjennom de gjeldende vilkår og forhold (og alle erklæringer om personvern) med hensyn til slik bruk eller tjenester før Brukeren bruker disse. Brukeren oppfordres til å kontakte tredjepart hvis Brukeren har spørsmål om en bestemt tredjeparts bruk om brukers personopplysninger.

Garantier og ansvarsfraskrivelse
Brukerens bruk av applikasjonen VJ ShoppingGuide er på eget ansvar.
BY ICONS A/S eller noen annen part som deltar i å skape, produsere eller levere VJ ShoppingGuide på våre vegne har ikke ansvar for direkte, utforutsette, følgeskader, indirekte eller straffede skader, kostnader, tap eller ansvar uansett, som følge av Brukerens tilgang til, bruk, manglende evne til bruk, endring i innholdet på applikasjonen VJ ShoppingGuide eller som følge av annet nettsted Brukeren fikk tilgang til gjennom en lenke i applikasjonen eller som følge av annet sosialt nettverk og plattformer Brukeren fikk tilgang til gjennom applikasjonen eller fra handlingene vi tar eller ikke tar som et resultat av elektronisk post Brukeren sender oss.

BY ICONS A/S eller noen annen part involvert i å skape, produsere eller levere VJ ShoppingGuide skal ikke ha ansvar for å vedlikeholde materiell og tjenester som gjøres tilgjengelig på denne applikasjonen eller til å levere alle rettelser, oppdateringer, eller utgivelser i forbindelse med dette. Tjenester og materiale på VJ ShoppingGuide kan endres uten varsel.

Videre har BY ICONS A/S ikke noen forpliktelser eller noe ansvar overhodet for eventuelle tap forårsaket av virus som kan infisere Brukerens mobil, nettbrett, datautstyr eller annen eiendom på grunn Brukerens bruk av, tilgang til, opplasting eller nedlasting av materiale fra denne applikasjonen. BY ICONS A/S påtar seg ikke ansvar for programvare eller andre produkter og / eller tjenester som leveres av tredjepart som Brukeren får tilgang til ved bruk av applikasjonen. Hvis Brukeren velger å bruke applikasjonen VJ ShoppingGuide gjør Brukeren det på egen risiko.

Nøyaktighet, fullstendighet og aktualitet av informasjon
BY ICONS A/S er ikke ansvarlig dersom den informasjonen vi gjør tilgjengelig på denne applikasjonen ikke er korrekt eller komplett. Brukerens tillit til materialet på denne applikasjonen er Brukerens personlige. Brukeren samtykker i at det er Brukerens ansvar å overvåke eventuelle endringer i materialet og informasjonen som finnes på denne applikasjonen.

Brukerprofil, passord og sikkerhet
Bruker må registrere en egen brukerkonto og produktprofil for tilgang til tjenester i VJ ShoppingGuide. Det er kun adgang til å opprette én brukerkonto per Bruker. Ved tap av brukernavn og/eller passord, mistanke om at tredjepart har tilgang til passord, brukernavn eller andre sikkerhetsbrudd plikter Bruker å varsle by icons umiddelbart.

Aldersgrense for bygging av produktprofil
Aldersgrense for bygging av produktprofil er 18 år. Dersom by icons oppdager brudd på avtalen og Brukeren er yngre enn 18 år, vil Brukerens brukerprofil og data bli slettet umiddelbart.

Produktprofil
by icons® består av et sett krypterte ikoner i kategoriene farge, figur og stilpersonlighet som kan settes sammen til produktprofil som indikerer brukerens produktpreferanser. Disse knyttes opp mot aktuelle tjenester og produktannonser som eksempel klær, sko og accessories. På lik linje som en produktprofil indikerer hvilke produkttyper brukeren sannsynligvis foretrekker, vil en produktannonse som er kategorisert i systemet avdekke hvilke verdier og variabler som kan knyttes opp mot ulike stereotypier og type produktprofiler. På den ene siden belyser by icons® brukerens produktpreferanser og behov. På den andre siden analyserer systemet produktannonsenes karakteristiske uttrykksformer i klassene farge, figur og stilpersonlighet.

Support og kundeservice
Brukeren finner en oversikt til by icons´s til enhver tid gjeldende vilkår for kundestøtte i applikasjonens kundesenter eller nettsiden https://www.byicons.no

Forbudt virksomhet
Det er forbudt å gjøre en handling som BY ICONS A/S kan anse som upassende, og / eller anses å være en ulovlig handling eller er forbudt etter lover som gjelder for opplasting, nedlasting og bruk av programmer og / eller tjenester i VJ ShoppingGuide, inkludert men ikke begrenset til; å bruke VJ ShoppingGuide til å sverte eller krenke by icons a/s, dets ansatte, annonsører eller andre personer eller opptre på en slik måte som bringer i vanry til VJ ShoppingGuide og by icons-navnet; opplasting av filer som inneholder virus som kan forårsake skade på eiendom i BY ICONS A/S eller andre individer.

Brukeren og BY ICONS A/S er enige om at enhver kontrovers eller krav som oppstår fra eller som gjelder for bruk av denne applikasjonen skal være underlagt norsk lov, og legges frem for jurisdiksjon i domstolene i Norge.
Oslo den 1. oktober 2019

Tillegg i dette dokument

Personvernerklæring
Denne personvernerklæringen gjelder for By icons a/s, org. nr. 923 698 477, og tilknyttede nettsider, applikasjonen VJ ShoppingGuide og tilknyttede tjenester og publikasjoner.

Brukerens tillit er viktig for oss, og By icons a/s tar personvern på alvor. Vi er opptatt av og verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger i by icons skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder GDPR og personvernopplysningsloven. Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Våre tjenester og fokusområder
Vi har fokus på produkt- og forbrukerveiledning i damesegmentet; klær, sko og tilbehør, hvor By icons tilbyr et bredt spekter av tjenester. Du kan få produktveiledning, bransjenytt og informasjon om aktuelle trender, og tilgang til produktannonser og tjenester basert på din produktprofil. Vi holder også kurs og yter rådgivning for våre kunder, gir veiledning i bruk av applikasjonen VJ ShoppingGuide ute i fysiske butikker og leverer innhold til fagblad og sosiale medier.

Behandlingsansvarlig
Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. By icons, ved administrerende direktør Vibeke Johnsen, er behandlingsansvarlig for alle behandlinger av personopplysninger hos oss. Oppfølgingen av dette ansvaret er delegert til flere i bedriften. Delegeringen omfatter kun oppgaver og ikke ansvaret.
Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlogivning.

Slik samles og behandles personopplysninger
by icons behandler personopplysninger med følgende hovedformål:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene
  • For å ha en bekreftelse på registrering av brukerprofil
  • For å kunne utarbeide produktprofiler for brukerne våre
  • For at brukerne skal kunne se produktannonser som samsvarer med deres produktprofil
  • For at brukerne skal kunne se på vår informasjon om produktveiledning
  • For at våre annonsører skal kunne nå sine målgrupper i vår applikasjon som en del av finansieringsmodellen vår
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes

Dette bruker vi informasjonen til
Informasjonen du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

Tredjeparter (som Google Analytics) vil kun hente IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. By icons a/s er pliktig til å påse at tredjeparter behandler data i tråd med norsk regelverk.

Nettstatistikk og anonym data
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted , ser vi på brukermønsteret til de som besøker oss. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics på våre nettsider.

Dette verktøyet bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukerens IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelse på nett. En informasjonskapsel (cookie) er et stykke data i form av tekst eller tall som lagres lokalt på din datamaskin når du besøker nettstedet.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er:

  • hvor mange som besøker ulike sider
  • hvor lenge besøket varer
  • hvilke nettlesere som benyttes

Dette er informasjon som blir benyttet til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjonen om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Derfor bruker byicons.no et script (kode) som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen før informasjonen lagres av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Ved å besøke våre domener samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å deaktivere bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre dette i innstillingene på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre en dårligere brukeropplevelse.

Les mer om informasjonskapsler her: https://byicons.no/cookie-policy/

I applikasjonen vår bruker vi verktøy for å spore atferd og navigering i appen, for å kunne forbedre brukeropplevelsen. Disse opplysningene brukes kun til forbedringsformål, og er ikke sporbare til den enkelte bruker.

Anonym data
Vi registrerer anonym informasjon om hvilke tjenester du bruker i applikasjonen VJ ShoppingGuide og hvordan du bruker dem. I denne innsamlingen bruker vi anonyme identifikatorer i form av tabeller, så informasjonen er ikke knyttet til personlig identitet.

Produktprofiler
Vi benytter brukernes produktprofilene for at våre annonsører skal kunne nå sine målgrupper i vår applikasjon. Produktprofilene blir presentert i form av tabeller og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson eller bruker i appen.
Som eksempel kan vi samle inn informasjon om hvilke redaksjonelle og kommersielle tjenester og annonser du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

  • Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon
  • Informasjon om posisjon
  • Aktivitet og adferd

Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon
Vi registrerer informasjon om din enhet og operativsystem. Videre registrerer vi hvilken internett-tilkobling (nettverk) du benytter.

Informasjon om posisjon
Vi forbeholder oss retten til å spørre om å logge posisjonsdata. Dette krever eget samtykke fra bruker per domene. IP-adresser logges.

Aktivitet og adferd
Vi registrerer aktivitets- og adferdsdata for å verdiøke eksisterende og utvikle nye produkter og tjenester for deg som bruker og for våre annonsører. Opplysningene som lagres kan være produktprofiler, bruksmønster, demografiske data, hvilke tjenester du har benyttet og andre opplysninger om brukeratferd.

Dersom du har gitt ditt samtykke, vil opplysningene dessuten kunne danne grunnlag for å sende deg informasjon, nyheter og tilbud via applikasjonen eller til den e-post adresse du har oppgitt ved registring av brukerkonto.

Personopplysninger

  • Registrering av brukerkonto. Ved registrering av brukerkonto lagrer vi e-postadresser, postnummer, bosted og fødseldato / år
  • Registrering av produktprofil i brukerkonto. Når du bygger din produktprofil i kategoriene farger, figur og stilpersonlighet, benyttes en tabell for å regne ut din produktprofil. Opplysningene du oppgir slettes når formålet er nådd, og vi har kun tilgang til produktikoner som ikke er knyttet til de opplysninger du har oppgitt.
  • Vi kan også lagre valgfrie opplysninger du har gitt til oss. Som eksempel når du du laster opp produktbilder i applikasjonen, rangerer og lager merknader og i hvilke kategorier du lagrer bildene.

Bruk av tjenester i seksjonen In Store
Registrering av produktprofil i applikasjonen gir tilgang til tjenester som samsvarer med din produktprofil. Ved bruk av disse tjenestene lagrer vi informasjon om hvilke tjenester du benytter.

Les brukeravtalen for VJ ShoppingGuide i applikasjonens kundesenter i service meny

Kundestøtte

  • For å kunne bistå våre kunder og brukere i situasjoner der det er nødvendig, tilbyr vi ulike former for kundeservice. For å kunne tilby denne tjenesten vil vi behandle din persondata med formålet om å identifisere deg, og feilsøke i din konto.
  • Innsending av henvendelser via kontaktskjema på by icons.no resulterer i en e-post til kundeservice. Kundeservice svarer på disse eller sørger for å videresende de til rette vedkommende. Det skal være tydelig merket i hvert skjema hva informasjonen benyttes til, og vi vil ikke benytte persondata til videre markedsføring så fremt det ikke er gitt mulighet og innhentet samtykke til dette. E-postadressen din vil ikke bli brukt til andre ting.
  • Alle revisjonslogger som beholdes med det formål å tilby deg kundestøttetjenester, vil slettes når formålet er nådd.
  • Det juridiske grunnlaget for behandling av dine personlige data til kundestøtte, er lovmessig interesse, våre forpliktelser og din godkjennelse av eventuelle brukervilkår.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?
Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har.

Videre vil vi slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Får andre tilgang til dine personopplysninger?
Informasjonen du oppgir blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker bedre tjenester og mer relevant informasjon. Vi vil kun dele dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å ivareta den daglige driften. Videre vil vi dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser. Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Bruk av databehandlere
Noen ganger må by icons bruke eksterne selskaper og konsulenter til å utføre tjenester på våre vegne. Disse blir da databehandlere for by icons. Det hjelper oss med å kunne tilby våre tjenester til deg. Det kan for eksempel hende at vi engasjerer databehandlere til:

  • å håndtere annonsering, kommunikasjon, infrastruktur og IT-tjenester;
  • å personalisere og optimalisere tjenesten;
  • tilby kundeservice;
  • analysere og behandle data (inkludert data om brukerens interaksjon med tjenesten);
  • å behandle og administrere forbrukerundersøkelser

Når vi bruker en databehandler sikrer vi at alle opplysninger og data som vi er ansvarlig for behandles slik vi vil via databehandleravtaler og gjennomføring av risikovurderinger av de tjenester som leveres til oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Informasjonsikkerhet
Tilgangen til dine personopplysninger er begrenset til ansatte som har tjenestelig behov for slik tilgang. Vi tar informasjonsikkerhet på alvor og har etablert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysningers integritet og tilgjengelighet. Vi vil gi opplæring til ansatte og tredjeparter der det er relevant, for å fremme bevissthet våre retningslinjer og rutiner for personvern.

Kontakt
Har du flere spørsmål om hvordan by icons håndterer dine personopplysninger eller generelt om hvordan vi håndterer personvern og innsyn kan du kontakte oss på e-post gdpr.personvern@byicons.no eller Administrative Assistant, Karoline Johansen, telefon 90 98 80 38

Registrert profildata, innsyn og retting
Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, e-post etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt analyse og til statistiske formål.

Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database.

Du har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensing av behandlingen som gjelder deg. Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til ikke å være gjenstand for en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling som rettsvirkning for, eller på tilsvarende måte i betydelig grad påvirker deg. Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser. Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine. Du kan hevde dine rettigheter ved å kontakte oss på e-post gdpr.personvern@byicons.no

Klage til Datatilsynet
Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet; post@datatilsynet.no