Din Shopping Partner

FARGER

Hensikten med Shopping Guide er at du skal kunne finne klær som passer deg, uansett mote og trend. Det er langt enklere enn du tror.

I appen kan du lese om hva fargene står for, få råd om hvordan du kombinerer farger i garderoben og andre gode tips du fritt kan benytte.

Er du usikker på hvilken produktkode du tilhører og ønsker hjelp til selvhelp, er våre profilanalyser å anbefale. Med vårt unike system, kan du nå gjennomføre analysen helt gratis, hjemme i din egen stue – akkurat når det passer deg.

FIGUR

De fleste problemer med figuren kan overvinnes, ja til og med bli en fordel om du vet hvordan. Lurer du på hvilken buksemodell du skal velge, halsutringning som er kledelig, skjørtelengde som fremhever bena, eller hvordan du skjuler en kilo eller to? Da vil produktguiden gi deg svaret!

Shopping Guide er en uavhengig applikasjon hvor du som kvinnelig forbruker og kunde kan nyttiggjøre tjenester og funksjoner for hjelp til selvhjelp ved kjøp, styling og kombinasjon av klær, sko og accessories. 

STILPERSONLIGHET

Personlig stil hentyder behovet for å uttrykke egenskaper, personlighet, sinnstemning, humør og egen kreativitet. En blanding av selvutfoldelse og kravet til samhørighet med andre mennesker og grupper.

Når det “personlige språk” blir blandet med mote og trend, tenderer usikkerheten å råde. Profilbygging i appen vil hjelpe deg til å finne hvilken grunnstil som best fremhever din personlighet og smak. 

Lurer du på om toppen passer til skjørtet, skoene understreker kjolen, vesken holder stilen, eller rett og slett hvordan du gjør garderoben din ren og lekker? Shopping Guide gir deg svaret!

My Sketchbook

Et morsomt og brukervennlig verktøy uavhengig alder, prisgruppe, mote og trend. My sketchbook er et nytt og brukervennlig shoppingverktøy som viser hvordan du styler og kombinerer alt av klær, sko og accessories. 

Verktøyet baseres på din profil for visning av fargepaletter, illustrasjoner, råd og veiledning som harmonerer med dine preferanser.